Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Hauschka pročišćavajuće dnevno ulje 30 ml

Hauschka pročišćavajuće dnevno ulje 30 ml

Proizvođač:

€ 24,54

Pročišćavajuće dnevno ulje koži daje jasne signale. Signalizira joj da mora proizvoditi manje masnoće i pri redovitoj uporabi vraća koži njezin prirodno lijep izgled. Kompozicija od mrkve, bademovog ulja, nevena i neema njeguje, uravnotežuje i pospješuje ublažavanje upalnih procesa. Dragocjeni uljni ekstrakti pomažu koži da normalizira proizvodnju loja, a pore se sužavaju.

Stanje kože

Za masnu, nečistu kožu.

 

Primjena

 

Nakon jutarnjeg čišćenja i toniziranja kože, kremom za čišćenje i tonikom za lice specijal, ravnomjerno nanesite na lice i vrat. Za mješovitu je kožu revitalizirajuća dnevna krema u kombinaciji s pročišćavajućim dnevnim uljem idealna dnevna njega. Jednostavno pomiješajte kremu i ulje na dlanu i nanesite mješavinu na lice (ne nanosite na dijelove oko očiju). Navečer preporučujemo tonik za lice specijal ili revitalizirajuću noćnu njegu kao bezmasnu noćnu njegu.

Šifra artikla: 0100002736

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.