Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Jamieson baby vitamin D3 kapi 11,7 ml

Jamieson baby vitamin D3 kapi 11,7 ml

Proizvođač: Jamieson

€ 25,10

Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. Od sada je dostupan u vrlo praktičnom obliku kapi u uljnoj otopini (kvalitetno kokosovo ulje) s prirodnim Quali®-D vitaminom koji predstavlja izvrsnu, prirodnu alternativu sintetički proizvedenom vitaminu D3. Jedna kap dnevno dovoljna je za nadoknađivanje manjka vitamina D.

 

Dnevni unos: 1 kap dnevno stavite izravno na jezik ili ju uzmite s hranom ili vodom. Staklenku okrenite okomito, ali je nemojte protresti jer će kapljice same iscuriti van. Ako kapi dajete maloj djeci, stavite ih na vrh prsta i utrljajte po unutrašnjoj strani djetetova lica ili ih pomiješajte s hranom.

Sadrži u dnevnoj dozi: Vitamin D3 (Premium Quali®-D dobiven iz lanolina koji opskrbljuje tijelo vitaminom D , a izlučuje se i nakon izlaganja ljudske kože UV zračenju): 10 μg (200 % preporučene dnevne doze).

Proizvod ne sadrži soli, šećer, gluten, laktozu, umjetna bojila, okuse i konzervanse. Sadrži svjetsku inovaciju Quali®-D, prirodni vitamin D3. Dobiva se iz lanolina te je sljediv od farme do konačnog proizvoda i nije testiran na životinjama. Čuvati dobro zatvoreno na suhom prostoru i sobnoj temperaturi (15 °C – 25 °C) izvan dosega djece! Preporučena dnevna doza ne smije se premašiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Premium formula isključivo se dobiva iz prirodnih izvora te je klinički testirana. Proizvod je proizveden praćenjem 360 kontrolnih točaka i provođenjem testova koji jamče potpunu sljedivost i sigurnost proizvoda te potpunu učinkovitost i kliničku čistoću.

Šifra artikla: 0100002818

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.