Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Jamieson vitamin D3 dječji za žvakanje 100 tableta

Jamieson vitamin D3 dječji za žvakanje 100 tableta

Proizvođač: Jamieson

€ 17,81

Vitamin D3 tablete za žvakanje za djecu s okusom jagode

Veličina: 100 tableta za žvakanje

Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. Vitamin D3 tablete za žvakanje s okusom jagode u obliku pande proizvode se iz potpuno prirodnih izvora bez aspartama, umjetnih aroma, bojila i konzervansa.

Dnevni unos: 1 tableta za žvakanje dnevno nakon jela.

Sastojci: Vitamin D3 (kolekalciferol), učvršćivač (celuloza), kiselina (limunska kiselina), pojačivač okusu (naravna aroma maline i jagode), bojilo (karmin), tvar protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid), dekstroza, sladilo (sukraloza). Prirodna aroma (rajčice, mrkve, naranče, brusnice i agruma). Proizvod sadrži patentiranu svjetsku inovaciju Quali®-D, prirodni BIO vitamin D3. Čuvati dobro zatvoreno na suhom prostoru i sobnoj temperaturi (15 °C – 25 °C) izvan dosega djece. Proizvod je namijenjen djeci u dobi od 3 godine i više. Preporučena dnevna doza ne smije se premašiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Šifra artikla: 0100002832

Sadržaj: 100,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,18 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.