Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Eucerin SUN dječji losion SPF50 150ml

Eucerin SUN dječji losion SPF50 150ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 22,11

Losion za zaštitu od sunca za djecu

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje kože.
Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ umiruje i štiti osjetljivu kožu od opeklina i oštećenja kože uzrokovanog suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtreza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.
Krema za sunčanje za djecu također sadrži gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Ne sadrži parfem i dodatno je otporan na vodu.

Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ klinički je i dermatološki prikladan za osjetljivu dječju kožu. Može se koristiti na bebama i djeci od trećeg mjeseca života.

 

Šifra artikla: 0100002236

Sadržaj: 0,15 l

Jedinična cijena: € 147,40 / l


Kategorije: Djeca i sunce, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.