Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Omni biotic HETOX light 30 vrećica

Omni biotic HETOX light 30 vrećica

Proizvođač: Vitality International Product

€ 44,46

Crijeva, jetra i mozak – posebna veza

– jaka crijeva i crijevna flora omogućuju jetri dobro obavljanje njene zadaće, što ima utjecaj i na mozak

Najznačajnija funkcija jetre je oslobađanje organizma od otrova. Pogrešna prehrana, alkohol, kava, cigarete, lijekovi i stres mogu dovesti do oslabljene crijevne flore, pa i do sindroma propusnog crijeva („leaky gut“). Kad kroz naša crijeva u jetru dolaze otrovne tvari, a ona ih nije u mogućnosti potpuno neutralizirati, te otrovne tvari kroz krvotok ulaze u naš organizam, te stižu čak i do mozga što može prouzročiti razne kronične tegobe.

Crijeva koja dobro funkcioniraju su važna pretpostavka za to da naša jetra ne postane preopterećena i da može dobro obavljati svoju zadaću.

Jeste li znali da je jedan od simptoma usporenog rada jetre i utjecaja na mozak –  glavobolja i migrena?

Migrena može biti praćena mučninom, povraćanjem, preosjetljivošću na svjetlo i zvuk, a javlja se u 5-10 % stanovništva. Zanimljiva je činjenica da bolesnici s migrenom, od upalnih bolesti crijeva, celijakije i sindroma iritabilnog kolona boluju češće od zdravih osoba.

BAKTERIJSKI SOJEVI:
 
W56, Lactobacillus acidophilus W37, Lactobacillus brevis W63, Lactococcus lactis W58, Bifidobacterium lactis W52, Lactococcus lactis W19, Lactobacillus salvarius W24, Bifidobacterium bifidum W23

Sadrži isključivo bakterije ljudskog probavnog sustava.

Sigurnost, stabilnost i sposobnost njihovog razmnožavanja zajamčeni su znanstvenim istraživanjima.

BROJ BAKTERIJA:
8 sojeva bakterija s min. 7,5 milijardi (7,5 x 109) CFU po uzimanju

Sastojci: Kukuruzni škrob, maltodekstrin, biljni proteini, kalijev klorid, mješavina kultura mikroorganizama, magnezijev sulfat, enzimi (amilaze), manganov sulfat

Ovaj proizvod je biološkog podrijetla, bez glutena, bez GMO-a, bez šećera, bez životinjskih proteina, bez laktoze, pogodan za vegane, dijabetičare, trudnice, dojilje, bebe i djecu te imunosuprimirane bolesnike.

OMNi BiOTiC® HETOX light ispunjava kriterije kvalitete smjernica Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) te Austrijskog i Njemačkog društva za probiotičku medicinu (OePROM i DePROM).

NAČIN PRIMJENE:
1 x dnevno sadržaj 1 vrećice (=3 g) proizvoda OMNI BIOTIC® HETOX LIGHT umiješajte u 1 dl vode, pričekajte rok za aktivaciju otisnut na pakiranju, ponovno promiješajte i popijte.

Preporučuje se uzimanje ujutro prije doručka ili navečer prije odlaska na spavanje.

Šifra artikla: 0100003256

Sadržaj: 30,00 kom

Jedinična cijena: € 1,48 / kom


Kategorije: Probiotici, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.