Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nuxe med balzam za obnovu kože 40 ml

Nuxe med balzam za obnovu kože 40 ml

Proizvođač: Nuxe

€ 20,81

Medeni super balzam predstavlja SOS njegu za suhe i osjetljive dijelove kože za sve članove obitelji. Pravi prirodni koncentrat, kombinirajući med sa 6 dragocjenih biljnih ulja, kreiran je da umiruje, obnavlja i hrani dijelove kože kojima je to najviše potrebno (brada, područje oko nosa, laktovi, pete i sl.). Osjećaji nelagode i zatezanja momentalno nestaju, dok je iz dana u dan koža potpuno obnovljena. Bogata formula sa slasnim mirisom meda pogodna je cijelu obitelj*.

Malu količinu super balzama ugrijte među vrhovima prstiju i umasirajte u zahvaćena područja, čime ćete potaknuti prodiranje aktivnih sastojaka.

Formula koja sadrži 97 % sastojaka prirodnog podrijetla, kombinira obnavljajuće bogatstvo meda i pčelinjeg voska s ekstraktom tropskog kardamoma i 6 dragocjenih biljnih ulja.
Njegova tekstura nije ljepljiva zbog čega se lijepo stapa s kožom. Privlačan miris cvjetnog meda kojeg prelijevaju nježne puderaste note mimoze i senzualni dodir vanilije, predstavlja čisti užitak.
Sadrži 97 % sastojaka prirodnog izvora. Bez parabena.

Šifra artikla: 0100003284

Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.