Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Cetaphil gentle skin cleanser 460 ml

Cetaphil gentle skin cleanser 460 ml

Proizvođač:

€ 11,92

Mlijeko za čišćenje Cetaphil Cleansers namijenjeno je za svakodnevno uklanjanje šminke i za savršeno čišćenje vaše kože.

  • uklanja make-up i oslobađa kožu od nečistoća
  • ne iritira kožu i ima smirujući učinak
  • intenzivno hidratizira
  • kožu čini nježnom i njegovanom

Kozmetika Cetaphil ubraja se u ponudu farmaceutske tvrtke Galderma koja se fokusira na proizvodnju i prodaju prvoklasne kozmetike. Cilja prije svega na one koji imaju ekstremno suhu kožu ili problem s atopijskim dermatitisom. Proizvodi Cetaphil ovaj problem riješit će vrlo učinkovito, a zahvaljujući svojem sadržaju pomažu i u borbi protiv akni.

Treba istaknuti i da su mnogi njihovi proizvodi pogodni i za malu djecu (od 3. mjeseca života). Kozmetika Cetaphil je izvanredno kvalitetna i sigurna. Njena djelotvornost potvrđena je neovisnim kliničkim testiranjima, a tijekom svoga dosadašnjeg postojanja je osvojila nekoliko prestižnih nagrada. Brand Cetaphil će svakako zainteresirati sve one koji se susreću s raznim dermatološkim poteškoćama, čekaju ili već imaju malu bebu, zahtjevni su i nije im lako udovoljiti.

Šifra artikla: 0100003717

Sadržaj: 0,46 l

Jedinična cijena: € 25,91 / l


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.