Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

San basic anti age krema 50 ml

San basic anti age krema 50 ml

Proizvođač:

€ 10,12

SAN Anti-age krema za lice je bogata i osvježavajuća kombinacija za pomlađivanje kože i poticanje njene regeneracije. Za njeno korištenje nema dobnog ograničenja pa je pogodna, osim za zreliju kožu, i za mladu kožu za usporavanje starenja. Moćna kombinacija jednog od najpoznatijeg anti-age ulja, arganovog ulja, s uljima makadamije i pšeničnih klica obiluje tokoferolima, hrani kožu esencijalnim hranjivim tvarima, sprječava oksidacijske promjene, obnavlja zrelu kožu te zaglađuje bore. Ekstrakt morskih crvenih algi i B5 provitamin vlaže i dodatno pomlađuju vašu kožu. Nakon korištenja SAN anti-age kreme za lice koža ostaje predivno meka i glatka, a eterična ulja ruže i geranija pojačavaju ukupni dojam svježine, koji se širi i nosnicama, dok vas čarolija potpuno ne obuzme!

Prirodna krema za lice. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nije testirana na životinjama.

Proizvedena u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr.sc. Jagode Ćerić mag.pharm.

Miris eteričnih ulja ruže i geranija očarava već pri otvaranju teglice, a takav je osjećaj i pri nanošenju na kožu. Krema se lako maže i upija, koža ostaje glatka i mekana. Ujutro i/li navečer bez problema će vam postati dio dnevnog rituala, a koža će vam biti zahvalna. Ulje argana će pomoći da koža postane meka, a ulje makadamije da to ostane duže vremena.

NAMJENA Za zreliju suhu ili normalnu kožu, za vraćanje elastičnosti i vitalnosti u kožu lica koristi se kao dnevna ili noćna krema. Za njeno korištenje nema dobnog ograničenja pa se može koristiti kao dnevna ili noćna krema za usporavanje starenja kože.

DJELOVANJE Ulje argana pomaže da se koža zagladi i obnovi na prirodan način, a ulje makadamije djeluje dubinski, povlači ostale hranjive sastojke i dodatno hrani kožu. Vraća vlažnost i vitalnost u lice ekstraktom morskih crvenih algi i B5 provitaminom.

PAKIRANJE Plastični PP lončić 50 ml u kartonskoj kutijici.

Šifra artikla: 0100001317

Kategorije: Njega lica - Anti Age, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.