Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Nuxe SUN paket SPF50 150+50 ml

Nuxe SUN paket SPF50  150+50 ml

Proizvođač: Nuxe

€ 35,70

Ovaj mliječni sprej s cvjetovima vode i sunca, pruža visoku UVA i UVB zaštitu kože te staničnu zaštitu od fotostarenja kože te nastanka tamnih pjega. Ultra praktičan, svojom laganom fluidnom teksturom pruža oblak visoke zaštite na licu i tijelu, koji je ujedno i lagan i neodoljivo topiv, te koji štiti i u vodi i tijekom znojenja. Idealan tijekom sportskih aktivnosti. Savršeno štiti, hidratizira i umiruje te omogućava postizanje 100% glamurozne preplanulosti.

 

UVA/UVB filteri štite od UV zračenja, ekstrakt vodenog zumbula jača prirodnu barijeru kože i štiti od dehidracije, Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja štiti kožu od pregrijavanja, umiruje ju i smanjuje iritacije, dok ekstrakt riže i ružmarina te biljni prethodnik DNA štite i obnavljaju stanice kože. Biljni glicerin obilno hidratizira kožu. Formula ne sadrži alkohol, fotostabilna je i vodootporna.

 

Proizvod je namijenjen svim tipovima kože, čak i svijetlom tipu tena. Nekomedogen i vodootporan te otporan na znojenje.
OPREZ: Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Proizvod za zaštitu od sunca ne pruža 100%-tnu zaštitu od sunca.

 

Uporaba: Obilno nanesite prije izlaganja suncu.
Na lice: ne prskajte izravno na lice, već nanesite na dlanove, a zatim na lice, izbjegavajući područje oko očiju. Na tijelo: nanesite sprej izravno na tijelo. Često nanosite ponovno, pogotovo nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Nanošenje nedovoljne količine proizvoda će značajno umanjiti razinu zaštite od sunca. 

 

Veličina: 150 ml

Šifra artikla: 0100003853

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.