Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Herbalsept kids lizalice 6 kom

Herbalsept kids lizalice 6 kom

Proizvođač: Dr.Theiss

€ 4,98

- Vlaži sluznicu grla
- Ublažava bol
- Smiruje nadraženost grla
- Štiti sluznicu u području grla

Medicinski proizvod s ekstraktom islandskog lišaja, ekstraktom korijena bijelog sljeza, ekstraktom lista kadulje.

Sastojci HerbalSept Kids lizalice djeluju kao zaštitni filter za usnu sluzokožu i sluzokožu grla. Zbog svog djelovanja, HerbalSept Kids lizalice ublažavaju upalu grla koja se javlja zajedno s vrućicom i manifestira se kao bol, osjećaj žarenja, osjećaj suhoće grla i poteškoće u gutanju. 
Zaštitni sloj koji proizvod nudi zaustavlja štetni učinak vanjskih čimbanika (poput suhih prostora, suhog, nečistog i hladnog zraka). HerbalSept Kids lizalice pomažu u uspostavljanju ravnoteže i obnavljanju primarne zaštitne funkcije sluznice. Također hidratiziraju i osvježvajaju sluzokožu usta i grla.

Sastav: šećer, glukozni sirup, regulator kiselosti: limunska kiselina; ekstrakt islandskog lišaja; prirodni okusi; ekstrakt kadulje; sok od aronije; ekstrakt korijena bijelog sljeza; vitamin C (askorbinska kiselina); boje; E100, E200

Posebna upozorenja i mjere predostoržnosti: Nemojte davati lizalice djeci mlađoj od 3 godine i osobama kod kojih je poznata preosjetljivos na bilo koji od sastojaka proizvoda.

Nije primjeren za dijabetičare.

Uporaba: najviše jedna lizalica 3 puta dnevno. Proizvod se primjenjuje pod nadzorom odraslih osoba. Ako nema poboljšanja nakon 5 dana primjene, kontaktirajte liječnika

Veličina: 6 lizalica

Šifra artikla: 0100003059

Sadržaj: 6,00 kom

Jedinična cijena: € 0,83 / kom


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.