Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Florihana hidrolat lavande 200 ml

Florihana hidrolat lavande 200 ml

Proizvođač: FLORIHANA

€ 12,60

Umirujuće i protuupalno djelovanje na kožu, smiruje simptome na koži kod iritacija i alergija, osvježavanje i toniziranje kože, potiče regeneraciju kožnih stanica.

Pogodan je za iznimno osjetljivu kožu.

Djeluje regenerativno, pročišćavajuće, rashlađujuće; pomaže kod uboda insekata; idealan je kao sprej za osvježavanje lica tijekom ljetnih vrućina.

Nakon depilacije ga možemo kombinirati s hidrolatom različka u svrhu spriječavanja infekcija i crvenila kože.

Florihana hidrolate ne proizvodi kao „nus proizvod“ destilacije eteričnih ulja, već ih izrađuje kao samostalni proizvod visokog omjera ekstrakcije. Florihana koristi minimalno 1 kg biljnog materijala za dobivanje 1 litre hidrolata čime se osigurava maksimalna razina aromatičnih molekula i aktivnih sastojaka čija je koncentracija uvijek ujednačena i standardizirana. Destilacija u vakuumu daje osobito bogatstvo i kakvoću svojstvenu Florihana proizvodima. Hidrolati su filtrirani kroz 0,2 mikronske filtere i nose ECOCERT certifikat.

Ovakvi  hidrolati mogu se primjenjivati u hidrolaterapiji –  metodi koja podrazumijeva oralnu primjenu hidrolata u svrhu prevencije i lječenja poremećaja i bolesti, a koja je posebno razvijena u Francuskoj kao koljevci aromaterapije.

FLORIHANA se bavi filtriranjem hidrolata već 10 godina. Objekt u kojem se izvodi postupak jamči mikrobiološku čistoću zahvaljujući uređajima od nehrđajućeg čelika i stakla, te postupku dezinfekcije svih boca i čepova prije korištenja. Izbjegnut je i kontakt između hidrolata i nečistih površina koje bi mogle dovesti do kontaminacije. Na svim serijama proizvoda sustavno se izvode mikrobiološka ispitivanja i javno objavljuju rezultati za svaki proizvod.

Način uzgoja: organski uzgoj

Način čuvanja : Čuvati na temperaturi do 25°C. Savjetujemo da proizvod čuvate na suhom i tamnom mjestu u originalnoj ambalaži.

Botanički naziv:  Lavandula angustifolia

Način dobivanja: destilacija vodenom parom

Pakiranje: 200 ml

Proizvođač: Florihana

Zemlja porijekla: Francuska

Šifra artikla: 0100001417

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.