Natrol Tonalin CLA 1200 mg 90 kapsula

Natrol Tonalin CLA 1200 mg   90 kapsula

Proizvođač: Natrol

€ 37,90

CLA je skraćenica za konjugiranu linolnu kiselinu, masnu. Proizvodi se od linolne kiseline iz suncokreta ili šafranike. Natrol® Tonalin® CLA 1200 mg je proizvedena isključivo iz šafranike koja je skuplja, ali i kvalitetnija sirovina.

Natrol Tonalin CLA:
• 1200 mg patentirane Tonalin CLA†‡
• Superiorna kvaliteta CLA iz šafranike
• Klinički provjerena upotreba

CLA spada među rijetke suplemente kod kojih nije uočen tzv. jo-jo efekt, termin koji se upotrebljava za opis pojave ponovnog naglog gomilanja masti po prestanku dijete. Konzumacija dovoljnih količina CLA kritična je za postizanje željenih rezultata. Prema dostupnim istraživanjima konzumacijom 1.7 grama dnevno mogu se očekivati neki, dok je 3.0 do 4.0 grama dnevno potrebno za postizanje optimalnih rezultata. Kombinacija Tonalina, redovitog vježbanja i prehrane s restriktivnim unosom kalorija najbolja je kombinacija.

Pakiranje: 90 softgel kapsula
Način primjene: Uzmite jednu kapsulu, tri puta na dan, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 Zdrava dijeta s kalorijskom redukcijom i planom vježbanja esencijalna je za osobe koje žele skinuti kilograme.

Šifra artikla: 99999667 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 90,00 kps

Jedinična cijena: € 0,42 / kps


Kategorije: Mršavljenje, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.