Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Centrum silver 60 tableta

Centrum silver  60 tableta

Proizvođač:

€ 25,50

CENTRUM SILVER sadrži međusobno pažljivo usklađene količine vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ove tvari esencijalne su tj. nužne za život, jer ih naš organizam ne može sam sintetizirati. Stoga ih organizam, naročito stariji i zahtjevniji, mora svakodnevno dobiti putem hrane. Dovoljna opskrba organizma tim tvarima važna je pretpostavka osjećaja snage i zdravlja.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

NAČIN UPOTREBE:

  • Odraslim osobama (50 godina i starijima) preporuča se redovito uzimanje jedne tablete dnevno uz jedan od obroka kao stalni dodatak prehrani.
  • Već jedna tableta CENTRUM® SILVER-a dnevno predstavlja značajan doprinos potrebama organizma za vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Uprkos mnoštvu hranjivih tvari sadržanih u CENTRUM®SILVER tableti, veličina same tablete prihvatljiva je za gutanje zbog glatke obloge.
  • Tableta se prema potrebi može lako prelomiti na dvije polovice.
  • Čuva se na suhom mjestu i sobnoj tempe-raturi, izvan dohvata djece.

PAKIRANJE: 60 tableta.

Šifra artikla: 99906368

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,43 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.