Solgar cran flora 60 kapsula

Solgar cran flora 60 kapsula

Proizvođač: Solgar

€ 31,84

Solgar Cran Flora kapsule sveobuhvatna su mješavina visoko koncentriranog praha ploda američke brusnice (Vaccinium macrocarpon), L.acidophilusa i Estera-C® te doprinose zdravlju mokraćnog trakta i normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Američka brusnica (Vaccinium macrocarpon) prirodno ispoljava zdravstvene učinke koje donose proantocijanidi. Proantocijanidi inhibiraju sintezu P-fimbrija i izazivaju bakterijske deformacije na uropatogenim sojevima E. coli.

L. acidophilus je prirodni probiotik. Smatra se da probiotici koloniziraju tanko crijevo, što pomaže pri održavaju ravnoteže probavne flore, istovremeno osiguravajući dobar okoliš za apsorpciju hranjivih tvari. L. acidophilus sudjeluje u regulaciji imunološkog odgovora domaćina.

Vitamin C pridonosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. U ovoj formulaciji dolazi u obliku Estera-C®. To je patentirani oblik vitamina C, visoke bioraspoloživosti koja je i do 4 puta viša nego u drugim oblicima vitamina C. Ester-C® je puferirani, nekiseli oblik vitamina C pa se dobro podnosi na gastrointestinalnom nivou i kod osjetljivih osoba.

 

Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule):
Vitamin C 200 mg 333% PU
Brusnica (50:1 koncentrat) - ekvivalent 40g svježe brusnice 800 mg
L. acidophillus - 6 milijardi mikroorganizama

Uporaba: 2 kapsule na dan, uz obrok.

 

 

Veličina: 60 kapsula

 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Šifra artikla: 0100004173 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,53 / kps


Kategorije: Problemi s mokraćnim sustavom, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.