Amnio check test za plodnu vodu 5 kom

Amnio check test za plodnu vodu 5 kom

Proizvođač:

349,90 kn

Testni pribor zapravo je higijenski uložak koji mijenja boju u žutu, plavu i / ili zelenu nakon dodira s tekućinom ovisno o pH vrijednosti. Plodova voda ili intravaskularna tekućina imaju kiseli pH (više od 6,5), što rezultira plavim ili zelenim bojama koje se pojavljuju na higijenskom ulošku.

 

To je neinvazivna dijagnostička metoda koja je jednostavna za upotrebu i smanjuje rizik od infekcije koje bi se mogle dogoditi zbog učestalih pregleda prilikom sumnje na curenje plodove vode.

 

Tijekom trudnoće može doći do neželjenog i nekontroliranog otjecanja mokraće, osobito nakon 36. tjedna zbog pritiska sve veće maternice na mjehur. Vrlo često trudnica primjećuje vodenasti iscjedak, ali najčešće ne zna da li je to plodna voda, urin ili pojačani vaginalni iscjedak. U ovom slučaju Amniocheck pomaže pri jednostavnom otkrivanju curenja plodove vode.

Šifra artikla: 0100004338 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali uvijek smo dostupni i na e-mailu: [email protected] ili telefonu: 01 / 244 66 60.