Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

PULSNI OKSIMETAR MD300M sa sondom za odrasle

PULSNI OKSIMETAR MD300M sa sondom za odrasle

Proizvođač: Kvantum

€ 132,39

Prijenosan, kompaktan i pouzdan pulsni oksimetar MD300M, jednostavan za korištenje zbog intuitivnog upravljačkog sučelja i lakoće rukovanja. Sadrži 127 memorijskih mjesta za zasebne pacijente te ima mogućnost pohranjivanja očitanja mjerenja do 72 sata. Uz uređaj dolaze računalni program za analizu i pregled podataka te USB kabel za povezivanje na računalo. 
U paketu je uključena sonda za odrasle.

Pulsni oksimetar je vrlo važan uređaj za provjeru razine zasićenosti kisika u krvi (SpO2) i brzine otkucaja srca. Kao prijenosan, kompaktan, jednostavan, pouzdan i izdržljiv uređaj za mjerenje, ručni pulsni oximeter MD300M može uvelike poboljšati njegu pacijenata. Ovaj uređaj je prepun značajki, no istodobno je vrlo jednostavan za korištenje putem intuitivnog upravljačkog sučelja. Veliki ugrađeni zaslon omogućuje pregled rezultata i prosječnih vrijednosti SpO2 i PR. Grafikoni na zaslonu su jednostavni i jasno prikazani. Savršeno će odgovarati kliničkoj okolini, bolničkoj uporabi, medicinskim odjelima za prvu pomoć ili ozbiljnom upotrebom u kući.

Nakon postavljanja sonde na prst, uređaju je potrebno svega par sekundi da očita razinu SpO2 te puls. Metoda kojom se oksimetar koristi je dobivena pomoću Lambert-Beer tehnike mjerenja apsorpcije spektra u reduktivnom hemoglobinu (RHb) i oksihemoglobinu (HbO2).

Velik i pregledan zaslon (2.8ˇ) omogućuje lakše i preglednije očitavanje rezultata. Na zaslonu se prikazuju SpO2, puls, PI, jasno navedeni velikim brojkama, te stupac koji vizualno prikazuje intenzitet kucanja srca, kao i grafikon očitanja mjerenja SpO2. Na zaslonu se također jasno prikazuju obavijesti o sondi te ostale informacije o alarmu. Sučelje se može postaviti na jedan od osam ponuđenih svjetskih jezika.

Šifra artikla: 0100004313

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.