Biofarm brokula 80 kapsula

Biofarm brokula 80 kapsula

Proizvođač: Biofarm

€ 12,58

Brokula je povrće koje sadrži puno bioloških aktivnih tvari. Za brokulu se najviše zna po tome što ona pozitivno djeluje na  imunitet.  U 16. stoljeću rasla je u Italiji i Francuskoj, a njezin naziv potječe od talijanske riječi „brocco“ što znači izdanak. Popularno je povrće iz porodice kupusnjača. Sadrži i phytonutriente koji mogu povoljno djelovati na dijabetes, a sadrži i  sulforafan koji štiti hrskavicu te flavonoid kaempferol koji ima anti-upalna svojstva.

Brokula je vrijedno povrće koje sadrži puno karotena, nisko-kalorična je namirnica, sadrži puno vlakana, dosta vitamina A i C, folne kiseline, željeza te mineral krom koji je bitan kod reguliranje šećera u krvi.

Uzimanje brokule posebno se preporučuje osobama koje se zbog načina života hrane neredovito i nezdravo, pušaćima te za osobama koje pate od osteoporoze. Brokula ima ulogu i u zacjeljivanju rana te djeluje antialergijski.

Kao odličan izvor vitamina C, brokula ima mali utjecaj u prevenciji prehlade te skraćuje trajanje simptoma prehlade. Vitamin C omogućuje i zaštitu od LDL kolesterola te  je dobar u detoksikaciji organizma, pomaže u obrani od virusa i potreban je za formiranje kolagena.

Brokula sadrži gotovo sve antioksidanse, a neki do njih su sulforafan, beta karoten i kvercetin.

Sulforafan osim što štiti hrskavicu  pomaže i  kod infekcija izazvanih bakterijom Helicobacter pylori

Šifra artikla: 99861056 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 80,00 kps

Jedinična cijena: € 0,16 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.