Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Natrol aplha lipoic acid 100 mg 60 kapsula

Natrol aplha lipoic acid 100 mg  60 kapsula

Proizvođač: Natrol

€ 10,93

Alfa lipoična kiselina je vitaminima slična supstanca koju u organizam unosimo hranom. Tijelo je iskorištava u proizNatrol® Alfa lipoična kiselina 100 mg | 60 kapsula

• Čista alfa lipoična kiselina u kapsulama
• 100% vegetarijanski proizvod

VEGETARIJANSKA ALFA LIPOIČNA KISELINA

Alfa lipoična kiselina je komponenta, vitaminima slična, prirodno prisutna u organizmu. Alfa lipoičnu kiselinu organizam koristi kako bi razgradio ugljikohidrate i proizveo energiju neophodnu za normalno funkcioniranje. Možemo je dobiti iz pivskog kvasca, crvenog mesa, iznutrica, špinata, brokule ili krumipra. Može se laboratorijski sintetizirati, a u nekim zemljama EU, poput Njemačke, kod dijabetske neuropatije prepisuje se u terapeutske svrhe. U tom smislu strani autoriteti navode kako je pri uzimanju alfa lipoične kiseline u kombinaciji s lijekovima za snižavanje šećera u krvi potrebno strogo provoditi nadzor razine glukoze i prema potrebi korigirati terapiju. Jedinstvenom je čini sposobnost da bude aktivna u vodi i u mastima, za razliku od vitamina C i E.

Pakiranje: 100 mg | 60 kapsula

Način primjene: Uzmite jednu kapsulu, jednom dnevno, uz obrok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.vodnji energije. Može reciklirati vitamine C i E te produžiti njihovo antioksidativno djelovanje.

 

Šifra artikla: 99867591

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,18 / kps


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.