Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Monoderma ET10 2 monodoza

Monoderma ET10   2 monodoza

Proizvođač:

€ 32,98

MonoDerma ET10 je proizvod za topikalnu primjenu kod dermatitisa i radiodermatitisa. Temelji se na vitaminu E i sadrži prirodno izolirani tokoferol (10%) i toko-trienola (0,3%) u slobodnim oblicima. Vitamin E se može naći u prirodi u čistom obliku i bitan je nutritivni element za mnoge biološke i fiziološke funkcije kože. Termin Vitamina E je generičko ime koje se koristi za obitelj antioksidativnih tvari koje uključuju dvije klase spojeva: tokoferoli i tokoterinolima. U usporedbi s tokoferolima, tokoterinoli imaju veću antioksidacijsku moć, prodiru u stratum corneum kože brže i imaju veći afinitet za stanične membrane, što pogoduje njihovoj stabilizaciji.

MonoDerma ET10 ima snažna antioksidacijska svojstva (djelovanje protiv slobodnih radikala) jer sadrži tokoferole (10%) i tokoterinole (0,3%), kako u njihovim slobodnim oblicima, koji pomažu u spriječavanju oksidacijskog stresa u koži i lipoperoksidativnom oštećenju.

PREPORUČENA UPORABA:
Primijenite sadržaj MonoDerma ET10 na zahvaćena područja kože jednom ili dvaput dnevno, inače u skladu s liječničkim savjetima. MonoDerma ET10, u skladu s inovativnim sustavom MonoDerma, ne sadrži bojila, konzervanse, miris, osiguravajući da se i vrlo osjetljiva koža dobro dobro podnosi.

Šifra artikla: 0100000986

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.