Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Skincode essentials estress balzan 24h 50 ml

Skincode essentials estress balzan 24h   50 ml

Proizvođač:

€ 29,09

Intenzivna hidratacija i umirujući balzam idealan je za suhu i veoma suhu, osjetljivu kožu. Sadrži multifunkcionalni aktivni sastojak, razvijen da smiri crvenilo i pomaže da se povrati osjećaj udobnosti i nestane svrab i iritacija kože. Može se koristiti i danju i noću. Pogodan za lice, usne, ruke ili bilo koje druge oblasti gdje je potrebna dodatna njega.

Skincode –  kod za zdravu i lijepu kožu . Kozmetički sastojci, koji su biokemijski prilagođeni i za najosjetljivije tipove kože. Veoma efikasni aktivni sastojci se primjenjuju u visokim koncentracijama, garantirajući efikasne rezultate. Svi proizvodi djeluju sinergistički u cilju poboljšanja stanja kože. Proizvodi podržavaju prirodne funkcije kože. 

Skincode ESSENTIALS linija sadrži sve što je koži potrebno, a ne sadrži ono što koži nije potrebno! ESSENTIALS je 100% bez konzervanasa, bez mirisa, bez životinjskih supstanci, bez boja, bez mineralnih ulja, bez glutena i laktoze, nije testiran na životinjama, dermatološki testirano. Odgovara SVIM TIPOVIMA KOŽE

CM-GLUKAN je prirodni polisaharid, dobiven iz pekarskog kvasca. Hidrofilan, pročišćen, hipoalergen – čak i osobe, koje su alergične na kvasac, nisu osjetljive na CM-glukan. Prednosti CM-Glukana: Stimulira imuni sistem kože, štiti od oksidativnog stresa prouzrokovanog UVA i UVB zračenjem, Značajno povećava stopu obnove stanica, Umanjuje znakove starenja i mrelje nastale od sunca. Rezultati korišćenja CM-Glukana: Umanjuje alergijski kontaktni dermatitis, umiruje iritiranu kožu, poboljšava čvstoću i elastičnost kože, štiti od agenasa koji iritiraju kožu, smanjuje fine linije i duboke bore, povećava glatkoću, naročito grube kože.

Šifra artikla: 0100000628

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.