Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Arkoroyal matična mliječ junior 500 mg 20 ampula

Arkoroyal matična mliječ junior 500 mg  20 ampula

Proizvođač: Arkopharma

€ 28,00

Arkoroyal® Junior BIO Matična mliječ 500 mg u pojedinačnim dozama sadržava organski med i blago prirode – organsku matičnu mliječ vrhunske kvalitete. Zajamčeno je bez umjetnih bojila, konzervansa i alkohola. Kako bi našoj djeci pružila najbolje od prirode uz potpunu sigurnost, Arkoroyal® Junior BIO Matična mliječ objedinjuje sve aktivne organske sastojke i dostupna je u praktičnim pojedinačnim dozama. Za djecu od 3. godine života.

  • Doza je 1 plastična ampula dnevno, najbolje ujutro. Prije uporabe protresite ampulu. Može se pojaviti malo taloga, ali to ne mijenja kvalitetu proizvoda. Proizvod se može popiti izravno iz plastične ampule ili uliti u čašu s malo vode, soka, mlijeka ili mlakog čaja (ne vrućeg).
  • Ne preporučuje se osobama koje su alergične ili osjetljive na bilo koji od sastojaka, kao ni za djecu mlađu od 3 godine.

Šifra artikla: 0100004642

Sadržaj: 20,00 kom

Jedinična cijena: € 1,40 / kom


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.