Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

VIP Charantea pure 90 kapsula

VIP Charantea pure 90 kapsula

Proizvođač: Vitality International Product

€ 25,08

Turbo metabolizam

– pozitivno utječe na metabolizam masti i potiče njihovu redukciju
– potiče smanjenje razine HbA1c kod dijabetičara

Čak i prema mišljenju konvencionalne medicine, optimizacija metabolizma jedini je način borbe protiv civilizacijskih bolesti kao što su prekomjerna tjelesna težina i njezine posljedice. Jedna od najučinkovitijih biljaka za aktivaciju metabolizma je Momordica charantia, poznata i kao gorka dinja.

Njezino ljekovito djelovanje znanstvenici pripisuju glikoproteinu lektinu, koji ova gorka namirnica sadrži u velikim količinama. On je po aktivnosti sličan inzulinu jer snižava koncentraciju glukoze u krvi i djeluje kao imunomodulator.

U brojnim istraživanjima utvrdilo se kako aktivni sastojci soka ove dinje ometaju metabolizam glukoze u stanicama karcinoma te ih izgladnjuju, uskraćujući im neophodan šećer.

Znanstveno je dokazan blagotvoran učinak gorke dinje na uništavanje stanica raka dojke i sprječavanje njihova množenja, te na smanjenje rasta tumora gušterače, a pomaže i kod raka prostate, jetre, debelog crijeva i dišnih puteva.

Gorka dinja već je godinama cijenjena zbog širokog spektra djelovanja i kod osoba koje žele smršaviti. Gorka dinja pozitivno djeluje na razgradnju masti. Razgrađuje višak masti i masnih naslaga, a gorkim dijelovima biljke otkiseljava i čisti organizam te smanjuje želju za slatkim. Time se omogućuje kontinuirani gubitak težine na prirodan način.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (6 kapsula): 
Ekstrakt ploda gorke dinje         2400 mg

Sastojci: ekstrakt ploda gorke dinje, kapsula

Ovaj proizvod je biološkog podrijetla, bez glutena, bez GMO-a, bez šećera, bez životinjskih proteina, bez laktoze, pogodan za vegane i dijabetičare.

NAČIN PRIMJENE:
3 x dnevno popiti po 2 kapsule nakon obroka, uz čašu vode.

Šifra artikla: 0100002716

Sadržaj: 90,00 kps

Jedinična cijena: € 0,28 / kps


Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.