Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Magnezijevo ulje za zglobove(joint) sprej

Magnezijevo ulje za zglobove(joint) sprej

Proizvođač: BetterYou

€ 19,63

Magnezijevo ulje obogaćeno glukozaminom, namijenjeno je za primjenu izravno na područjima zglobova i na mišićima. Ugodnog je mirisa, sadrži ulje mentola koje hladi i eterična ulja za opuštanje i umirenje. Praktično je, brzo se upija u kožu i ne ostavlja masne tragove.10 sprejeva sadrži najmanje 40 mg magnezija i 105 mg glukozamina. Iz 100 % prirodnog izvora Zechstein Inside®.

Magnezijevo ulje Zglobovi je 100 % prirodni proizvod koji je također pogodan za dijabetičare i oboljele od celijakije. Magnezijevo ulje Zglobovi odgovara ljudima svih dobnih skupina. Zbog toga što sadrži eterična ulja, trudnicama i dojiljama savjetujemo da umjesto Magnezijevog ulja Zglobovi, koriste Magnezijevo ulje Original.

Magnezijevo ulje može se primijeniti na bilo kojem dijelu tijela. Pošpricajte 5 do 10 puta ujutro i navečer, a nakon primjene temeljito utrljajte u kožu kako bi se optimalno apsorbiralo. Na početku upotrebe, svaki put nanesite manju količinu magnezijevog ulja (1 – 3 raspršivanja), a možete ga upotrebljavati više puta dnevno. Na početku korištenja Magnezijevog ulja Zglobovi, niska razina magnezija u tijelu može biti izražena u obliku svrbeža kože. Ako se pojavi svrbež, on u pravilu prolazi redovitim korištenjem ulja i postizanjem normalne razine magnezija u tijelu.

Šifra artikla: 0100004790

Kategorije: Problemi s kostima, zglobovima ili mišićima, Samoliječenje


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.