Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

NUXE HONEY WINTER PAKET KR.ZA RUKE+BALZAM ZA USNE

NUXE HONEY WINTER PAKET KR.ZA RUKE+BALZAM ZA USNE

Proizvođač: Nuxe

€ 12,65

Blagdanski medeni set

Stvoreni za svaku žensku torbicu, medeni Rêve de Miel® proizvodi za njegu i zaštitu ruku i usana ove su zime nezaobilazni pratioci omiljenih žena. Nagrađivana Krema za ruke i nokte te iznimno hidratantni i zaštitni stik za usne, osvajaju svojim medenim mirisnim notama te beskrajno topivim, hranjivim teksturama.

Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte svojom svilenkastom i nemasnom teksturom bogatom shea maslacem, medom, dragocjenim prirodnim uljima i vitaminom E hrani i obnavlja suhe i oštećene ruke. Pruža zaštitu od vremenskih uvjeta i prijevremenog starenja, dok ujedno ojačava nokte.

Rêve de Miel® Hidratantni stik za usne u praktičnom pakiranju, tijekom cijelog dana štiti suhe i oštećene usne te ih čini mekima i punijima. Nosite ga uvijek sa sobom, za meke usne i privlačan osmijeh.

Za spas suhih i grubih ruku, nanosite Kremu za ruke i nokte kad god vam je potrebno. Za lakšu manikuru, omekšajte kutikule masirajući ih Kremom za ruke i nokte. Prije manikure, pomiješajte manju količinu Kreme za ruke i nokte s malo Nježnog gel-pilinga i umasirajte u ruke. Isperite s vodom i nanesite Kremu. Vaše ruke će biti mekše nego ikad prije!

Nanosite Rêve de Miel® Hidratantni stik na usne tijekom dana kad god osjetite potrebu. Predstavlja i savršenu bazu za ruž za usne. Kako bi osnažili usne oštećene zbog agresivnih klimatskih uvjeta, svakodnevno ih njegujte Hidratantnim stikom za usne.

Šifra artikla: 0100004812

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.