Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Uriage prva voda za čišćenje 1000 ml+ulje 200 ml

Uriage prva voda za čišćenje 1000 ml+ulje 200 ml

Proizvođač: Uriage

€ 18,33

Prva voda za čišćenje 1000 ml
Nježna voda za čišćenje za lice, tijelo i pelensku regiju
Nježno čisti i umiruje kožu te uklanja sve nečistoće u jednom potezu. Prikladna za svakodnevnu upotrebu za lice, tijelo i pelensko područje, za novorođenčad i bebe. Nježan i blag miris.
Uriage termalna voda umiruje i hidratizira, glicerin hidratizira, aloe vera umiruje, nježne baze za čišćenje, štiti fiziološki pH kože. Hipoalergeno, nekomodogeno, bez alkohola.

Prvo ulje za kupanje 200 ml
3u1 zaštitno ulje za pranje tijela, lica i vlasišta
Bogato, hranjivo i ugodno mirisno ulje za kupanje i tuširanje, nježno čisti i štiti hidrolipidni sloj. Proizvod 3u1 za pranje vlasišta, lica i tijela. Blage baze za pranje nježno čiste, Uriage termalna voda djeluje protuupalno, hidratizira i potiče zacjeljivanje. 25% glicerina vlaži i štiti kožu od isušivanja. Ne nadražuje oči i štiti suhu kožu od isušivanja.
Blage baze za pranje bez sapuna s fiziološkim pH nježno čiste. Zahvaljujući teksturi ulja, Prvo ulje za čišćenje ostavlja kožu mekom i podatnom. Uriage termalna voda u formuli jača kožnu barijeru i učinkovito štiti kožu.
Ne čini kadicu klizavom.

Šifra artikla: 0100005166

Kategorije: Dječja kozmetika, Za najmlađe


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.