Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Eucerin anti pigment dvofazni serum 2x15 ml+Sun pigment contr.krema SPF50 PROMO

Eucerin anti pigment dvofazni serum 2x15 ml+Sun pigment contr.krema SPF50 PROMO

Proizvođač: Beiersdorf

€ 35,11

Eucerin Anti-Pigment Dual Serum objedinjuje dva seruma koji djeluju na različite načine: - Tiamidol: djelotvoran i patentiran sastojak koji djeluje na uzrok hiperpigmentacije, klinički je dokazano da smanjuje hiperpigmentaciju, sprječavajući njeno ponovno pojavljivanje uz redovitu uporabu. - Koncentrirana hijaluronska kiselina: jedna od najučinkovitijih hidratantnih tvari kože pomaže koži da privuče i zadrži vlagu Laka emulzija je klinički i dermatološki dokazano da smanjuje tamne mrlje i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje dok obnavlja izgled kože. Prvi rezultati su vidljivi nakon dva tjedna i kontinuirano se poboljšavaju redovitom uporabom. Koža je glatka i izgleda obnovljena, ujednačena i blistava.

 

EUCERIN PIGMENT CONTROL FLUD SPF50  50 ML

Pouzdana zaštita od sunca za lice za sve tipove kože koja sprječava hiperpigmentaciju uzrokovanu suncem.

Učinkovito smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno formiranje.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visoku UVA/UVB zaštitu i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Krema za sunčanje podržava vlastiti  mehanizam obavljanja DNA kože.

Formula je dodatno obogaćena Thiamidolom, učinkovitim i patentiranim Eucerin sastojkom koji djeluje na glavni uzrok hiperpigmentacije. Vidljivo smanjuje tamne mrlje tijekom vremena i, uslijed redovite primjene, sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. 

Nanesite ujutro poslije ili umjesto svoje redovite hidratantne njege za lice.

Može se koristiti u kombinaciji s ostalim Eucerin preparatima za njegu lica, poput onih iz Eucerin Anti-Pigment linije njege.

Pakiranje: 50 ml

Šifra artikla: 0100005582

Kategorije: -


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.