Akcije

Vichy njega lica sa SPF zaštitom 30%

Vichy njega lica sa SPF zaštitom 30%

U tijeku - Završava 30.08.

Ne propustite 30% popusta na Vichy proizvode za njegu lica sa SPF zaštitom!

La Roche Posay njega lica sa SPF zaštitom 30%

La Roche Posay njega lica sa SPF zaštitom 30%

U tijeku - Završava 31.08.

Ne propustite 30% popusta na La Roche Posay proizvode za njegu lica sa SPF zaštitom!

La Roche-Posay Anthelios 30%

La Roche-Posay Anthelios 30%

U tijeku - Završava 31.08.

Anthelios XL godinama štiti osjetljivu kožu te kožu koja pati od alergija na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA zaštitu (UVA razina zaštite stroža je od europske preporuke) s minimalnim brojem sastojaka (nekomedogeno, testirano pod dermatološkim nadzorom) i posebno formuliranih tekstura pogodnih za sve tipove kože i izlaganja.

M.E.V. Feller 20%

M.E.V. Feller 20%

U tijeku - Završava 15.08.

M.E.V. Feller® nova je linija dodataka prehrani, medicinskih proizvoda i bezreceptnih lijekova tvrtke Salvus d.o.o.Poštujući najzahtjevnije standarde farmaceutske proizvodnje, a koristeći se suvremenom tehnologijom i visokom kvalitetom, pacijentima osiguravamo široku paletu proizvoda za odgovorno unapređenje i očuvanje zdravlja uz stručnu preporuku ljekarnika.

Caricol, Omni biotic -15%

Caricol, Omni biotic -15%

U tijeku - Završava 31.08.

Iskoristite 15% na navedene proizvode:

 

  • Caricol vrećice 20 komada
  • Caricol gastro vrećice 20 komada
  • Vitality omni biotic putovanje 14 vrećica

SALVIT 20%

SALVIT 20%

U tijeku - Završava 15.08.

Salvit je jedinstvena linija proizvoda nastala ekstenzivnim istraživanjima potreba potrošača i inovativnih oblika primjene nutriceutika i dodataka prehrani. Linija sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe, inovativnog oblika primjene koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način. 

Eucerin SUN 30%

Eucerin SUN 30%

U tijeku - Završava 08.08.

Proizvodi za zaštitu od sunca tvrtke Eucerin Sun pružaju sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja uzrokovanog suncem.

Inovativna napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza pouzdanu UV zaštitu s protuupalnim antioksidansom likokalkonom  A za zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Gliceretinična kiselina osigurava dodatnu DNA zaštitu. 

Vrhunski asortiman zaštite od sunca uključuje proizvode koji su prilagođeni individualnim potrebama kože i sadrže aktivne sastojke za specifična stanja kože:

 - Ako je vaša koža masna i/ili sklona aknama, formula koja sadrži Oil Control tehnologiju za kontrolu masnoće za regulaciju sebuma te pigmente koji apsorbiraju lipide ostavlja površinu suhu na dodir te pruža dugotrajan učinak protiv sjaja.

 - Ako je vaš primarni problem s kožom preuranjeno starenje, proizvodi za sprečavanje fotostarenja s kratkolančanom i dugolančanom hijaluronskom kiselinom vidljivo smanjuju znakove starenja kože.

- Ako je vaša koža sklona alergijama na sunce, formule za zaštitu kože od sunca i zaštitu nakon izlaganja suncu s alfa-glukozilrutinom pomažu spriječiti alergije uzrokovane suncem, kao što je PLE.

Asortiman uključuje i Eucerin proizvode za zaštitu kože od sunca za djecu (koji su posebno oblikovani kako bi ublažili i zaštitili osjetljivu i nježnu kožu vašeg djeteta), kao i proizvode za odrasle i djecu primjerene za atopičnu kožu.2

Proizvodi tvrtke Eucerin za zaštitu od sunca dostupni su u rasponu  srednjih, visokih i vrlo visokih faktora zaštite od sunca (SPF). Svi su klinički i dermatološki dokazani kao vrlo učinkoviti i dobro ih podnosi osjetljiva koža.