ESI Rigenforte 30 kapsula

ESI Rigenforte 30 kapsula

Proizvođač: ESI

€ 11,50

Opis proizvoda

Bakar – potiče proizvodnju prirodnog pigmenta kose. Aktivni sastojci sadržani u Rigenforte® kapsulama imaju povoljan učinak na kosu i vlasište te nokte i kožu. Svaka kapsula s produženim otpuštanjem sadrži četiri male tablete – dvije sadrže kompleks sumpornih aminokiselina i vitamina, a dvije kompleks sumpornih aminokiselina i minerala. Rigenforte kapsule su dodatak prehrani s produženim otpuštanjem, što organizmu daje mogućnost postupnog i potpunog iskorištenja aktivnih sastojaka.

Aktivni sastojci:

  • Biotinax® – patentirana formula iz laboratorija ESI koja sadrži sastojke biotin, metionin i cistin. Metionin i cistin su sumporne aminokiseline koje jačaju keratinsku strukturu kose, čineći ju elastičnom i jakom. Biotin doprinosi uspostavljanju ravnoteže lučenja sebuma, što pomaže u uklanjanju problema povezanih s njegovom hiperprodukcijom.
  • Folna kiselina i pantotenska kiselina (vitamin B5) – hrane kosu i vlasište.
  • Cink – doprinosi zdravom rastu kose i noktiju.
  • Selen i vitamin E – djeluju antioksidativno.
  • Bakar – potiče proizvodnju prirodnog pigmenta kose.

Kapsule s produženim otpuštanjem: Jedinstvena formulacija kapsule iz laboratorija ESI omogućuje tijelu da postupno i u cjelosti iskoristi sve aktivne sastojke. Svaka Rigenforte® kapsula s produženim otpuštanjem sadrži četiri tabletice koje se otpuštaju u različito vrijeme, omogučujući potpuno iskorištenje svih sastojaka.

Šifra artikla: 0100006088 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 0,38 / kps


Kategorije: Dodaci prehrani za djecu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.