Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Eucerin Hyaluron Filler hidratantni Booster 30 ml

Eucerin Hyaluron Filler hidratantni Booster 30 ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 21,53

Hidratantni i osvježavajući gel koji koži trenutno pruža vlažnost i povećava hidrataciju do 24 sata. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda.

Podarite svojoj koži dodatnu hidrataciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom. 

Iznimno lagani i osvježavajući gel pruža trenutnu hidrataciju i povećava  razinu vlage u koži do 24 sata. Formula koja sadrži samo 11 sastojaka kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, a u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože.

 

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster klinički i dermatološki dokazano pruža izvrsne rezultate. U istraživanju se 100% ispitanika složilo da "povećava razinu vlage", kožu "trenutno hidratizira" i čini je "vidljivo zategnutijom".1

 

Hidratantni booster prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.


Veličina: 30 ml

Šifra artikla: 0100006142

Kategorije: Njega lica - Suha koža, Njega lica, Kozmetika


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.