Hansaplast routine 123 SET

Hansaplast routine 123 SET

Proizvođač: Beiersdorf

€ 9,37

Odgovarajuća njega površinskih ozljeda sastoji se od 3 koraka:

1. Čišćenje: čišćenje i dezinfekcija površinske ozljede od prljavštine i bakterija je nužan prvi korak za optimalno obnavljanje kože. Kako bi se spriječili mogući problemi, pošpricajte Hansaplast antibakterijski sprej za vanjsko čišćenje kože po čitavom području površinske ozljede.
2. Zaštita: sljedeći korak je zaštita površinske ozljede od vanjskih utjecaja kao što su prljavština i bakterije kako bi se osiguralo neometano obnavljanje kože. Prekrijte površinsku ozljedu Hansaplast flasterom koji najviše odgovara vašim potrebama. 
3. Obnavljanje: u trećem koraku pomozite sigurnom obnavljanju kože s maksimalnim estetskim učinkom. Redovito nanosite Hansaplast mast za obnavljanje kože dok površinska ozljeda u potpunosti ne zacijeli.

Slijedeći ova tri jednostavna koraka spriječit ćete infekciju, potaknuti brže obnavljanje i poboljšati izgled površinske ozljede. Možete biti sigurni kako ste napravili pravu stvar za sebe i svoje voljene.

Šifra artikla: 0100006082 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ozljede na koži, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.