Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

Laica hidromasažna kadica za noge PC1301F

Laica hidromasažna kadica za noge PC1301F

Proizvođač: Kvantum

€ 53,59

Što je hidromasažna kadica?
To je plastična kadica koja radi na struju s ugrađenom perlatorom i pumpom koji stvaraju mjehuriće i pritisak vode za masažu stopala te različitim dodatcima poput masažnih valjaka za još bolji ugođaj i učinak masiranja.
Infracrveno svjetlo ugrađeno u neke kadice povećava elastičnost mišića, posjpešuje prestanak boli i noge odmara dovoljno za samo nekoliko minuta dnevno.

Upozorenje!
Međutim, upotreba hidromasažne kupke nije pogodna za sve osobe. Ukoliko imate otvorene rane na nogama, gljivične kožne infekcije ili alergije, kod ozljede mišića stopala, smanjene osjetljivosti živčanih završetaka, poremećaja s cirkulacijom i u trudnoći ne preporučuje se koristiti hidromasažnu kupku.
Ako bolujete od vaskularnih bolesti, bolova u zglobovima, dijabetesa, tromboze, proširenih vena ili raka, trebali biste konzultirati svog liječnika o primjeni hidromasažne kupke.

Upute za uporabu
Priprema:
1. Provjerite da je uređaj isključen iz struje i da je gumb za odabir funkcija u položaju OFF.
2. Napunite kadicu s hladnom ili toplom vodom. Količina vode se mora nalaziti između oznaka MIN i MAX na unutarnjoj stijenci kadice.
3. Pazite da ne polijete vodom gumb za odabir funkcija.
4. Uključite u struju.

Uporaba:
1. Sjednite i uronite stopala u hidromasažnu kadicu.
2. Odaberite funkciju.
3. Okrenite gumb u položaj 1 kako bi aktivirali vibracije i mjehuriće.
4. Masaža stopala odvija se pomoću vibracija i pokretanja vode izazvanim mjehurićima zraka.
Okrenite gumb u položaj 2 kako bi aktivirali funkciju grijanja i infracrvenu svjetiljku. Zagrijano podnožje kadice drži temperaturu vode konstantnom dok se u središnjem dijelu temperatura diže do 40 °C. Ako vam voda postane previsoka vratite gumb u položaj 1.
Okrenite gumb u položaj 1 kako bi aktivirali prethodne dvije funkcije zajedno.
Na dnu hidromasažne kadice uvijek se nalaze masažni nastavci, dok izmjenjive nastavke koji se postavljaju u za njih predviđeno kućište u centralnom dijelu kadice birate prema želji umećući ih ručno.

Kada završite s uporabom kadice prvo isključite uređaj postavljajući gumb za odabir funkcija u položaj OFF.
Isključite uređaj iz el. mreže i tek tada ispustite vodu i njega koristeći odvod

Šifra artikla: 0100005792

Kategorije: Ostalo – pomagala, Pomagala


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.