Ovaj proizvod više nije dostupan. Sve proizvode možete pogledati OVDJE.

SVR Sun secure ecran obojena mineralna krema SPF50 50 ml

SVR Sun secure ecran obojena mineralna krema SPF50  50 ml

Proizvođač: Laboratoires SVR

€ 18,33

Otporna je na vodu, znoj i trenje za optimalnu zaštitu. Bez mirisa. Na bazi 100% fotostabilnih mineralnih filtera, pogodna je za zaštitu kože koja je netolerantna na kemijske filtere. Pruža visoku zaštitu od UVA/UVB/IR zraka. Pogodna je za zaštitu osjetljive kože na sunčevu svjetlost. Nije komedogena.

“TESTED ENDOCRINE DISRUPTORS” – Ova oznaka jamči da proizvod nema štetnih učinaka na endokrine mehanizme (estrogeni, androgeni i tiroidni hormoni) – testove provodi stručni neovisni laboratorij za endokrine poremećaje.

Inovacija: Integralna tehnologija zaštite / 100% Organski filteri / Klinički dokazana učinkovitost

  1. Fizikalna zaštita na površini kože pomoću foto stabilnih 100% organskih filtera širokog spektra
  2. Biološka zaštita unutar stanica kože. Beta-karoten + Detoxphane kompleks su antioksidansi koji pružaju ekskluzivnu zaštitu kože, neutraliziraju slobodne radikale i stimuliraju prirodne sustave detoksikacije kako bi se ograničilo foto-starenje.
  3. Duboka zaštita i popravak DNK:
    Niacinamid štiti DNK od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, aktivira PARP-1, enzim uključen u popravak DNK. Najnoviji znanstveni podaci dokazuju da je koristan u prevenciji raka kože.

Šifra artikla: 0100006225

Kategorije: Mineralna zaštita od sunca, Zaštita od sunca


Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.