Nuxe Prodigieuse FLORALE suho ulje 50ml

Nuxe Prodigieuse FLORALE suho ulje 50ml

Proizvođač: Nuxe

€ 20,26

Nevjerojatan miris Huile Prodigieuse® Florale predstavlja „sudar“ svježine i cvjetne senzualnosti,  koji će rascvjetati vaše srce.  

  • Huile Prodigieuse® Florale nalazi se u prekrasnoj novoj ružičastoj bočici s čepom u rose gold boji, ali ne brinite, sadržaj nismo previše mijenjali.
  • Uz jednaku formulu ulje zadržalo svoje nevjerojatne prednosti koje su Huile Prodigieuse učinile omiljenim proizvodom mnogih celebritya, kao i najprodavanijim suhim uljem u Francuskoj.
  • Baš kao i naš izvorni proizvod, Čudesno suho ulje Florale je višenamjenski proizvod koji se može  koristiti za uljepšavanje lica, tijela i kose.
  • Nudi 8-satnu hidrataciju, zaštitu kože od antioksidansa te zaštitu od onečišćenja iz okoliša, hrani i pruža sjaj kosi, a može se koristiti i kao pomoć za izbljeđivanje strija.
  • Huile Prodigieuse® Florale sadrži 96,9% sastojaka prirodnog podrijetla, uključujući 7 poznatih dragocjenih biljnih ulja sadržanih u izvornoj formuli.
  • Njegova uljepšavajuća svojstva dolaze iz moćnog hidratantnog ulja tsubaki i kamelije, obnavljajućeg arganovog ulja, hranjivog ulja makadamije, zaglađujućeg boražinog ulja, ulja lješnjaka sa zaštitnim svojstvima te omekšavajućeg ulja slatkog badema.
  • Ovi čudesni sastojci prirodnog podrijetla daju formuli jedinstvenu teksturu suhog ulja, koja ostavlja svilenkast, satenski osjećaj te apsolutno nikakav mastan trag na koži.

NAČIN UPOTREBE: 

  1. ZA LICE: U ruke stavite nekoliko kapi Huile Prodigieuse®, umiješajte u kremu prije nanošenja ili izravno na lice, kako biste nahranili i zaštitili kožu.
  2. ZA TIJELO: Njegujte i uljepšajte kožu u jednom koraku masirajući ruke, noge, dekolte i ramena. Dodajte svom pilingu za tijelo kako biste kožu nakon pilinga ostavili glatkom, ili nanosite svakodnevno na strije kako bi ih izblijedili.
  3. ZA KOSU: Protrljajte nekoliko malih kapi između ruku i nanesite na suhe ili vlažne vrhove kose prije sušenja, a da biste dobili mekoću i sjaj. Za dublju hranjivost nanesite prije šampona te ostavite da djeluje 15 minuta kao masku za kosu.

PAKIRANJE: 50 ml 

Šifra artikla: 0100006409 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 405,20 / l


Kategorije: Njega kože tijela, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.