Kal apple pectin 120 kapsula

Kal apple pectin 120 kapsula

Proizvođač: Kal

€ 35,75

Pektini su polisaharidi sastavljeni od šećernih kiselina. Nalaze se u svim biljnim tkivima, no ipak, osobito velike količine pektina nalazimo u jabukama.  Jabučni pektini su bogati vlaknima te bi kao takvi trebali biti sastavni dio svakodnevne prehrane.

Jabučni pektini pojačavaju peristaltiku crijeva te vežu na sebe štetne tvari i potiču izlučivanje iz organizma. Pektini u crijevima stvaraju gel koji se veže na žučnu kiselinu u probavnom traktu i tako se smanjuje apsorpcija masti i LDL (lošeg) kolesterola dok koncetracija HDL (dobrog) ostaje nepromijenjena. Pektinski gel oblaže stijenku crijeva i sprječava apsorpciju šećera nakon obroka što je posebno važno kod raznih dijeta.

  • 120 kapsula
  • Ne sadrži gluten, šećer, sol i škrob
  • True Blue, Clear Quality

Upute za upotrebu: Uzmite 2 kapsule dnevno uz najmanje 2,5 dl tekućine.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnoteženog i raznovrsnog načina prehrane te zdravog načina života.

UPOZORENJE: Potrebno je prije uzimanja dodatka prehrani posavjetovati se s liječnikom ili stručnom osobom. Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda. Vitamini A, D, E, K, esencijalne masne kiseline te lijekovi trebaju se uzimati 2 sata prije ili nakon uzimanja ovog proizvoda. Ne koristiti ako zaštitna ovojnica ispod čepa nedostaje ili je oštećena.

Šifra artikla: 0100006410 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 120,00 kps

Jedinična cijena: € 0,30 / kps


Kategorije: Probavni problemi, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.