Acuvue revitalens otopina za leće 360 ml

Acuvue revitalens otopina za leće 360 ml

Proizvođač:

€ 10,41

ACUVUE RevitaLens višenamjenska otopina za dezinfekciju čisti, ispire, dezinficira, pohranjuje, skida naslage s površine, uključujući lipide i bjelančevine te ovlažuje sve vrste mekih (hidrofilnih) kontaktnih leća.

NAČIN UPOTREBE: Prije rukovanja mekim kontaktnim lećama, uvijek dobro operite i osušite ruke.

  1. Čišćenje: Stavite par kapi ACUVUE RevitaLens višenamjenske otopine za dezinfekciju na površinu svake leće. Trljajte nježno svaku stranu od sredine prema rubovima 2 do 4 sekunde. Nikad ne trljajte kružnim pokretima jer to može potrgati leću i ostaviti nečistom površinu vanjskog ruba. 
  2. Ispiranje: Isperite svaku stranu leće u trajanju od bar 5 sekundi s ACUVUE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju.
  3. Stavite leće u ispravne posudice ACUVUE spremnika za leće (plava za lijevu – bijela za desnu).
  4. Obje posudice ispunite svježom ACUVUE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju. Stavite poklopce na spremnik i pustite neka se leće namaču barem šest sati za dezinfekciju i skidanje bjelančevina i lipida.
  5. Vaše leće sada su spremne za nošenje.
  6. Isperite spremnik za leće ACUVUE RevitaLens višenamjenskom otopinom za dezinfekciju i ostavite da se suši na zraku.

PAKIRNJE: 360 ml

Šifra artikla: 0100006378 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,36 l

Jedinična cijena: € 28,92 / l


Kategorije: Sredstva za održavanje leća, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.