Microbiane Q10 protect 30 kapsula

Microbiane Q10 protect 30 kapsula

Proizvođač: Pileje

€ 38,03

MICROBIANE Q10 AGE PROTECT sadrži vitamin E koji štiti stanicu od oksidativnog stresa i Q10 ubikvinol Kaneka QH dobiven metodom fermentacije iz prirodnog kvasca prema strogom standardu koji garantira visoku čistoću. 

Osobito se preporučuje osobama iznad 40-te godine života.

Koenzim Q10 nalazi se u svim staničnim membranama u organizmu gdje doživljava brojne transformacije te se pojavljuje u različitim oblicima: ubikvinon, semikvinon (prijelazni oblik), ubikvinol. Microbiane Q10 Age Protect osigurava unos najnovije generacije koenzima Q10 u obliku ubikvinola s najboljim bioraspoloživim profilom.

Pakiranje: 30 kapsula 

SASTOJCI:

Sastojci u dnevnoj dozi:

 (=1 kapsula)

PU *
Ubikvinol 100 mg -
Vitamin E 5 mg alfa –ET 40 %

*PU: Preporučeni dnevni unos

UPUTE ZA UPORABU:

Način primjene: 1 kapsulu popiti s čašom vode. Preporučuje se korištenje 1 mjesec.

Napomene:  Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

Upozorenje: Pacijenti koji uzimaju antikoagulanse, prije primjene neka se posavjetuju sa svojim zdravstvenim djelatnikom. Ne preporuča se trudnicama.

Način čuvanja: Čuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.

Šifra artikla: 0100005574 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 kps

Jedinična cijena: € 1,27 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.