Nature 365 K2D3 sprej 30 ml

Nature 365  K2D3 sprej 30 ml

Proizvođač:

€ 11,94

K2D3 Forte, tekući dodatak prehrani. Oralni sprej K2&D3 sadrži kompoziciju vitamina K2 (menakinon) i D3 (kolekalciferol) u idealnom omjeru.

Brzo se apsorbira u krvotok, a zahvaljujući praktičnom pakiranju ovaj dodatak uvijek možete imati pri ruci.

Vitamin K doprinosi normalnom zgrušavanju krvi i održavanju normalnih kostiju.

Vitamin D doprinosi:

  • održavanju normalnih kostiju
  • održavanju normalne funkcije mišića
  • održavanju normalnih zubi
  • normalnoj funkciji imunološkog sustava

Primjena: prije svake uporabe bočicu protresti. Pažljivo usmjeriti pumpicu prema usnoj šupljini te raspršivač pritisnuti do kraja.

Dnevna doza za odrasle: 2 raspršivanja dnevno.

Neto količina: 30 ml (140 raspršivanja, 70 dnevnih doza).

Napomene: preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Na nižim temperaturama otopina, koja sadrži ulje kokosa, može promijeniti oblik u kruto stanje. Ne odvajati pumpicu od bočice jer time smanjujete rok trajanja proizvoda. Čuvati od dohvata male djece.

Upozorenje: proizvod je namijenjen isključivo odraslim osobama. Trudnice, dojilje, kao i osobe koje su na terapiji lijekova, prije uzimanja trebaju se posavjetovati s liječnikom. U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje i obratiti se liječniku.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25°C. Nakon otvaranja upotrijebiti u roku 90 dana.

Šifra artikla: 0100005218 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.