Cordyceps kapsula 60 kom

Cordyceps kapsula 60 kom

Proizvođač: Biovega

€ 34,99

Cordyceps (lat.Cordyceps militaris) jedna je od najfascinantnijih gljiva čije moćno djelovanje i blagotvorni učinak proučavaju mnogi znanstvenici mikolozi.

Nekoć smatran "carevom gljivom", ovaj poseban adaptogen cijenjen je zbog svoje tradicionalne podrške tjelesnim performansama i izdržljivosti.

Living Nutrition fermentirani prah ekološki uzgojene Cordiceps gljive dolazi u vegetabilnoj kapsuli.

Upute za uporabu: preporučuje se popiti 1 kapsulu 2 puta dnevno uz obrok.

fermentirana gljiva kordiceps (Cordyceps militaris) iz ekološkog uzgoja u prahu, vegetabilna kapsula: hidroksipropil metil celuloza. Fermentirana kefir-kombucha kulturama. Kodni broj i podrijetlo sirovine: otisnuto kod eko znaka. Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 kapsule): fermentirana gljiva kordiceps (Cordyceps militaris) iz ekološkog uzgoja u prahu 900 mg. Neto količina: 33 g (60 vegetabilnih kaspula). Odgovoran za RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. Upute za uporabu: preporučuje se popiti 1 kapsulu 2 puta dnevno uz obrok. Napomene: čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Upozorenje: osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C. Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na dnu kutije

Podaci o proizvodima na web shopu su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača. Zbog mogućih odstupanja molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu

 

Šifra artikla: 0100004942 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 kps

Jedinična cijena: € 0,58 / kps


Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.