Eucerin Aquaphor sprej 250 ml

Eucerin Aquaphor sprej 250 ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 21,46

Eucerin Aquaphor mast za tijelo u spreju idealna je za ruke, stopala i ostale veće ili teško dostupne dijelove tijela, gdje zadržava vlagu u koži, održava je vlažnom i ubrzava njezinu regeneraciju. Proizvod se ne smije koristiti na licu.

Ako je funkcija barijere kože oslabljena, koža postaje osjetljivija na vanjske iritanse.

Da bismo doista umirili nadraženu kožu, često nam treba više od losiona.

Sprej osigurava kontinuirano, ravnomjerno nanošenje masti i djeluje čak i kada je okrenut prema dolje - tako da ga možete nanijeti bilo gdje na tijelu iz svih smjerova. Mast bez vode klinički je dokazala da obnavlja suhu, nadraženu kožu, stvarajući idealnu zaštitnu barijeru za regeneraciju i pružajući koži osjećaj hlađenja i umirenja.

Formula je obogaćena glicerinom i pantenolom kako bi pomogla održati razinu vlage u koži i pospješila njezinu regeneraciju. Ova mast za prvu pomoć, koja ne sadrži konzervanse ili mirise, hidratantni je proizvod za koji je klinički dokazano da umiruje vrlo suhu kožu. Koža je vidljivo obnovljena i zaštićena.

 

Značajke:

brzo se upija, bez mirisa, bez konzervansa, bez vode, nekomedogena formula za raspršivanje za lako nanošenje, hidratantna, nemasna, pogodna za osjetljivu kožu.

 

Glavni sastojci:

glicerin

pantenol.

Koristiti:

Korak 1 - Dobro protresite prije upotrebe.

Korak 2 - Nanesite na kožu s udaljenosti od 15 cm.

Korak 3 - Ako je potrebno, nježno utrljajte u kožu.

 

Šifra artikla: 0100006642 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,25 l

Jedinična cijena: € 85,84 / l


Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.