Curaprox ADS gel 1% CHX+HA 30 ml

Curaprox ADS gel 1% CHX+HA 30 ml

Proizvođač: curaprox

€ 14,56

Curasept ADS 100 Parodontalni gel intenzivno djeluje protiv bakterija i zubnih naslaga. Koristi se u liječenju parodontalnih bolesti i pogodan je za korisnike proteza, ortodontskih aparata i zubnih implantata. Sadrži 1% klorheksidin diglukonata.

 

Dugotrajna upotreba proizvoda koji sadrže klorheksidin može uzrokovati promjenu boje zuba. ADS sustav u proizvodima Curasept inhibira dva glavna mehanizma koja uzrokuju ovo bojenje i utječe na rjeđu pojavu bojenja i njegov smanjeni opseg.

PVP-VA kopolimer, komponenta parodontalnog gela, stvara zaštitni film na zubnom mesu, koji mehaničkim djelovanjem pomaže u ublažavanju simptoma nadražene sluznice usne šupljine. Isti taj mehanizam inhibira stvaranje i nakupljanje zubnih naslaga. Klorheksidin diglukonat produžuje učinkovitost zaštitnog filma koji nastaje PVP-VA kopolimerom.

Parodontalni gel ne uzrokuje peckanje.

 

Koristiti

Za lokalnu primjenu koristi se Curaprox četkica za zube CS Surgical ili CS 5460, a za interdentalni prostor Curaprox CPS interdentalna četkica.

 

Upozorenja

Čuvati izvan dohvata djece.

Šifra artikla: 0100006483 Dodaj u košaricu

Kategorije: Njega zubi i usne šupljine, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.