Immundoc AMINOFLU 3 vrećice

Immundoc AMINOFLU 3 vrećice

Proizvođač:

€ 16,19

 

Immundoc Aminoflu 3 Vrećice Za Poticanje Imunološkog Sustava jedinstven je proizvod koji sadržava 24 sastojka za najbolji odgovor imunološkog sustava koji vam trenutačno pomaže da se bolje osjećate.

Proizvod ima dvojno djelovanje: aminokiseline sudjeluju u regulaciji imunološkog odgovora, a istovremeno su ključne i za crijevnu mikrofloru.

Smanjuje ponavljajuće upale jednjaka i grla. Preporuča se u sezoni gripe. Savršena pomoć pri prvim znakovima gripe. Nema nuspojava, ne sadržava antibiotike, nema otpornosti mikroorganizama. Može se upotrijebiti u kombinaciji s drugim lijekovima.

Novi dodatak prehrani s jedinstvenim sastavom za imunološki sustav i crijeva, koji sadrži: 13 vitamina, 7 aminokiselina, 4 minerala i sinbiotski kompleks (probiotici i prebiotici).

Prirodni vitamin C iz šipka, selen, cink i vitamin D doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C, vitamin E, selen i cink doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Glavne prednosti:

• Trodnevna primjena

• Ugodnog okusa citrusa

• Bez: glutena, laktoze.

• Pogodno za vegetarijance

 

Immundoc Aminoflu sadrži jedinstven sinbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9.

Probiotici su živi organizmi (bakterije) koji donose zdravstvenu korist ljudima ako ih se unosi u dovoljnim količinama. Probiotici se naseljavaju u crijevima i postaju dio crijevne flore te tako podržavaju imunološki sustav u crijevima i u cijelom tijelu.

 

Šipak (uobičajeni plod Rosa canina, uobičajena pseća ruža) jedno je od najbogatijih plodova vitaminom C, a poznata je i kao bijela trava. Plod sadrži 1250 mg / 100 g vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i štiti stanice od oksidativnog stresa.

 

Selen i cink su mikronutrijenti, koji imaju važnu ulogu u funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Način upotrebe

  • Za odrasle i djecu starije od 14 godina – otopite 1 vrećicu dnevno u vodi (200 ml) sobne temperature.
  • Može se istodobno koristiti s antibioticima (savjetuje se konzumiranje 2-3 sata nakon uzimanja antibiotika).

Sastojci

Sadrži jedinstvenu mješavinu 13 vitamina, 7 aminokiselina, 4 minerala i sinbiotskog kompleksa (prebiotici i probiotici).

Šifra artikla: 0100007220 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.