Almagea L-Carnitine active+ 50 kapsula

Almagea L-Carnitine active+ 50 kapsula

Proizvođač: Almagea

€ 24,09

 

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži najčišći oblik L-karnitina, CarnipureTM, kao i krom koji doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata* te tako potpomaže i metabolizam masti u tijelu.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ primjenjuje se kao potpora procesu poticanja metabolizma masti i makronutrijenata u tijelu. U ljudskom organizmu L-karnitin ima ulogu nosača masnih kiselina kroz staničnu membranu u mitohondrije, gdje se one sagorijevaju i koriste kao izvor energije. Prema istraživanjima, za djelovanje L-karnitina potrebna je aerobna tjelesna aktivnost. L-karnitin se, stoga, preporuča konzumirati barem 30 minuta prije tjelesnog napora.

Almagea L-CARNITINE ACTIVE+ sadrži CarnipureTM, najčišći oblik L-karnitina, u tekućem obliku u biljnoj (veganskoj) kapsuli. Licaps® Vcaps® Plus kapsule biljnog podrijetla pogodne su za vegane, lagane za gutanje, nježne za želudac te izuzetno učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizam.

L-karnitin, tvar za zadržavanje vlage: glicerol, kapsula: hidroksipropil metil celuloza, pročišćena voda, krom (krom (III) klorid).

NAČIN PRIMJENE

1 kapsula dnevno prije tjelovježbe.

PAKIRANJA

Jedno pakiranje sadrži 50 Licaps® Vcaps® Plus kapsula s 500 mg L-karnitina i 20 μg kroma.

Šifra artikla: 0100007756 Dodaj u košaricu

Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.