Kal eye formula 60 tableta

Kal eye formula 60 tableta

Proizvođač: Kal

€ 36,53

• antioksidativna formula za oči
• sadrži aktive voća i povrća

Na organ vida utječu mnogi nasljedni i nenasljedni čimbenici posljedice kojih mogu biti blaža ili teža oštećenja vida. Ono što se nekoć smatralo prirodnim procesom danas se, nakon raznih istraživanja, smatra degenerativnim procesima koji nastaju zbog negativnog i štetnog utjecaja slobodnih radikala. Njihovo djelovanje i ugradnja u tkivo oštećuje stanice i onemogućava pravilno i normalno funkcioniranje oka.
Znanstvenici su pronašli specifične hranjive sastojke i antioksidanse koji su ključni za prirodni obrambeni sustav tako kompleksnog organa kao što je oko. Sada ih možete pronaći u KAL-ovoj formuli za oči:
Antioksidansi – beta-karoten štiti od štetnih efekata UV-zraka na koži i oku, vitamin C djeluje zaštitno na stijenke krvnih žila te sprječava njihovo pucanje uzrokovano raznim bolestima (dijabetes, hipertenzija), selen i cink preveniraju nastanak tzv. “očnih pjega”, osnovni kofaktori – vitamini, minerali i aminokiseline kompletiraju ovaj jaki kompleks jer njihov deficit dovodi do raznih smetnji.
Važno je naglasiti da formula sadrži i lutein – jaki antioksidans vrlo važan u očuvanju zdravlja očiju, a nalazi se u središnjem dijelu mrežnice koja je odgovorna za oštrinu vida i sposobnost percepcije boja. Njegov povećan unos smanjuje rizik pojave staračke makularne degeneracije i očne mrene. Ekstrakt Borovnice djeluje zaštitno na stjenke kapilara te osigurava bolju prilagodbu oka na svjetlo i tamu. Zbog toga je vrlo važno organizmu osigurati dovoljnu količinu sastojaka koji će zaštiti oko od oštećenja, a upravo to pruža KAL formula za oči.

Šifra artikla: 99987084 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,61 / tbl


Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.