Solgar metilkobalamin 1000mcg 30 tableta

Solgar metilkobalamin 1000mcg 30 tableta

Proizvođač: Solgar

119,88 kn

Solgar Metilkobalamin 1000 μg u preporučenoj dnevnoj dozi (1 sublingvalna tableta na dan) sadržava 1000 μg metilkobalamina. U ovom obliku, biološki je identičan dominantnom i aktivnom obliku koji se nalazi u tijelu, drugim riječima već je „spreman za tijelo“(6). Solgar Metilkobalamin 1000 μg pogodan je za vegane i vegetarijance.

Ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju ili mliječne sastojke i formuliran je bez upotrebe konzervansa, umjetnih aroma ili boja.

Prožvakati 1 tabletu za žvakanje na dan, uz obrok.

Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja, prije upotrebe ovog proizvoda moraju se posavjetovati s liječnikom.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 tableta za žvakanje):

Vitamin B12 (kao metilkobalamin) 1000 mgg (40000 %PU*)

*preporučeni dnevni unos

Sastojci: tvar za povećanje volumena: manitol; tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, masne kiseline, silicijev dioksid; vitamin B12 (kao metilkobalamin); aroma; zgušnjivac: umrežena celulozna guma.

Šifra artikla: 0100008142 Dodaj u košaricu

Kategorije: Vitamini i minerali, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.