Lekolid 30 tableta

Lekolid 30 tableta

Proizvođač:

€ 33,00

Lekolid u svom sastavu ima:

  • kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) - djelatna tvar su kurkuminoidi.
  • kvercetin iz ekstrakta Shopora Japonica (japanski bagrem) - kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli
  • N-acetilcistein - ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.

Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP® inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke Lekolida visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete. 

Uzeti 1 želučanootpornu tabletu na puni želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. 

Šifra artikla: 0100008240 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 30,00 tbl

Jedinična cijena: € 1,10 / tbl


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.