Kal super enzymes 60 tableta

Kal super enzymes 60 tableta

Proizvođač: Kal

€ 38,99

• kompletna enzimska formula
• razgrađivači hrane
• daje maksimalnu aktivnost

Super Enzymes™ nudi novost u prehrani – tabletu formuliranu u dva sloja koja daje izvarendne mogućnosti. Svaka je tableta dizajnirana tako da posebno otpušta svoje osjetljive sastojke u želucu i posebno u crijevima. Ova određena “otpusna” aktivnost omogućava djelovanje­ probavnih enzima na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Razgrađuje hranu u vrlo kratkom vremenu čime izostaje onaj nelagodni osjećaj težine u želucu poslije obilnijih obroka.
Želučane kiseline su veoma važne za apsorpciju kalcija, vitamina B-kompleksa, proteina i drugih hranjivih sastojaka. One su isto tako važne za imunološki sustav – uništavaju mikrobe i parazite u hrani sprječavajući tako infekcije i trovanja.
Dobro je znati da žene u bilo kojoj životnoj dobi imaju manje želučane kiseline nego muškarci u istoj dobi. Preporuča se osobama s probavnim smetnjama, posebno ženama s problemima apsorpcije minerala, problemima koštanog sustava, kod anemije ili crijevnih parazita.

Šifra artikla: 99965426 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 60,00 tbl

Jedinična cijena: € 0,65 / tbl


Kategorije: Ostalo - dodaci prehrani, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.