Spirulina pacifika prah 142g

Spirulina pacifika prah 142g

Proizvođač: NUTREX

€ 27,86

Spirulina Pacifika je plavo-zelena slatkovodna alga koja raste u bogatim mineralima lužnatim jezerima i ribnjacima diljem svijeta.

Spirulina je bogata vitaminima, mineralima i drugim hranjivim sastojcima pa je nazivaju i nutritivnom bombom. Sadrži 60 posto proteina, 18 aminokiselina te vitamine A, C, E, D i B. Zbog značajne količine vitamina B12, pomaže u razvoju zdravog živčanog tkiva, ali i metabolizma svake stanice u organizmu.

Spirulina je vrlo učinkovita i protiv trovanja teškim metalima, jer djeluje poput prirodnog kelata. Spirulina veže na sebe teške metale, a zatim ih izbacuje iz organizma.

Korisna je i kod prekomjerne težine jer obuzdava glad i smanjuje razinu kolesterola. Spirulina smanjuje apetit i ubrzava metabolizam, zbog čega je idealna namirnica za mršavljenje. Štiti gušteraču i stanice koje proizvode inzulin, čime stabilizira šećer u krvi te pomaže u prevenciji dijabetesa.

Blokira proizvodnju interleukina 4, koji sudjeluje u nastanku alergijskih reakcija. Studije su pokazale njenu nevjerojatnu moć u suzbijanju upala u tijelu, što je važno za prevenciju i liječenje artritisa i mnogih drugih upalnih bolesti.

Način primjene: Jednu čajnu žličicu spirulina praha (3g) pomiješati sa sokom ili hranom. Ova cjelovita prirodna namirnica uzima se za vrijeme ili između obroka. Ne preporučuje se uzimati s vrućim napicima jer toplina neutralizira djelovanje nutritivnih sastojaka.

Šifra artikla: 0100008475 Dodaj u košaricu

Kategorije: -


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.