Eucerin AtopiControl balzam 200 ml

Eucerin AtopiControl balzam 200 ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 21,64

Atopična koža je suha, sklona svrbežu i iritacijama. Svrbež izaziva ogrebotine koje ometaju san i negativno utječu na kvalitetu života.

Eucerin AtopiControl balzam je prikladan za svakodnevnu njegu i posebno je formuliran za smirivanje i intenzivno hidriranje kože sklone svrbežu i iritacijama. Lagan je, hranjiv i obogaćen "ulje u vodi" formulom i licochalconom Aceramidima i shea maslacem kako bi se ojačala kožna barijera i ublažila suhoća i svrbež. Također bi ga trebalo koristiti tijekom akutne faze uz Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu, Eucerin AtopiControl njegujući sprej protiv podražaja na svrbež i uobičajene lijekove koje koristite.

Eucerin AtopiControl pruža trenutnu hidrataciju koja kožu čini mekanom i glatkom, a redovitim nanošenjem stanje kože se vidljivo poboljšava. Eucerin AtopiControl balzam klinički i dermatološki dokazano utječe na dobar san i poboljšava kvalitetu života osobama oboljelim od atopijskog dermatitisa.1

Balzam bez mirisa ima laganu, ugodnu teksturu koja se brzo upija, nemastan je i neljepljiv. Pogodan je za odrasle, djecu i bebe starije od 3 mjeseca.

 

1 Beiersdorf PiU, Italija, travanj/svibanj 2019. godine

 

Klinička i dermatološka istraživanja dokazuju vrlo dobru učinkovitost i podnošljivost kože.

 

Glavna otkrića

Između ostalih kliničkih i dermatoloških istraživanja, istraživanje Proizvod u primjeni (PiU)provedeno je na uzorku od 166 muškaraca i žena (starijih od 30 godina) s blagim do umjerenim atopijskim dermatitisom koji uzrokuje probleme sa spavanjem 1-2 dana u tjednu. Nakon 4 tjedna redovitog korištenja, izvijestili su o sljedećim rezultatima:

  Nakon 4 tjedna
Ublažava suhu i hrapavu kožu 99%
Ima ugodnu i njegujuću teksturu 99%
Smiruje kožu 98%
Nakon nanošenja koža je meka i glatka 98%
Intenzivno hidrira 97%
Ublažava kožu sklonu iritacijama 97%
Smanjuje crvenilo 96% 

Šifra artikla: 0100008642 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,20 l

Jedinična cijena: € 108,20 / l


Kategorije: Atopijski dermatitis i psorijaza, Samoliječenje


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.