Eucerin Dermopure protective fluid SPF30 50ml

Eucerin Dermopure protective fluid SPF30 50ml

Proizvođač: Beiersdorf

€ 24,85

Akne predstavljaju bitan životni faktor za veliki dio društva. Pogađa do 95% adolescenata i 40% odraslih.Mnogi ljudi ostaju s  tragovima akni (postuupalna hiperpigmentacija ili PUH skraćeno) dugo nakon što su akutne akne nestale. Nakon suočavanja sa aknama, i dalje se bore sa tragovima akni, koji mogu potrajati nekoliko godina ili čak desetljeće.Tragovi akni koji ostaju nakon zacjeljivanja akni mogu biti više otežavajući i emocionalno uznemirujući od samih akni.  


Oko 1 od 2 osobe doživljava tragove akni. Muškarci i žene su podjednako podložni. Svi tipovi kože mogu razviti postupalnu hiperpigmentaciju, iako je češća kod tamnijih tonova kože.3

Eucerin DermoPure Protective Fluid SPF 30 sprječava kožne nepravilnosti i konačno rješava problem tragova akni na temelju 3 ključna faktora:

  1. Protiv tamnjenja tragova akni: SPF 30 UVA/B filteri štite od tamnjenja tragova akni pod utjecajem sunca i sprečavaju njihovo pojavljivanje.
  2. Protiv nepravilnosti: Antibakterijski dekandiol pomaže u sprečavanju nepravilnosti dok likokalkon A umiruje nadraženost kože.
  3. Protiv sjaja: Tehnologija kontroliranja lučenja sebuma pruža dugotrajan, suh i matiran izgled kože.

Protective fluid SPF 30 ima povećanu učinkovitost kada se primjenjuje u kombinaciji sa Eucerin DermoPure serumom s trostrukim djelovanjem.
Zapravo, ispitanici u našim ispitivanjima su izvijestili kako im je njega ne samo poboljšala život i pružila olakšanje, već da je imala i najveću učinkovitost protiv tragova akni od svih proizvoda koje su ikada koristili. " Kombinacija njege pobjeđuje tragove akni" kaže 95% korisnika.4

 

Nanesite ujutro ili onoliko često koliko je potrebno.

  • Nanesite jednu punu pumpicu na temeljito očišćenu kožu.
  • Nanesite po cijelom području lica. Izbjegavajte direktan doticaj s očima.
  • Pogodno za upotrebu ispod zaštitne maske za lice.
  • Za poboljšanu učinkovitost, koristite u kombinaciji sa DermoPure serumom s trostrukim djelovanjem.

Šifra artikla: 0100009201 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,05 l

Jedinična cijena: € 497,00 / l


Kategorije: Njega lica - Masna koža, Njega lica, Kozmetika


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.