Gaia Naturelle kolagen shot 500ml

Gaia Naturelle kolagen shot 500ml

Proizvođač: Gaia Naturelle

€ 32,80

Kolagen i MSM u otopini  – Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani za cjelokupnu njegu kože, jačanje kose i noktiju te čvršće kosti i gibljivije zglobove. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

Kolagen shot sadrži 5000 mg ribljeg kolagena, 1500 mg MSM-a, 30 mg hijaluronske kiseline, 150 µg biotina, vitamine C, B6 i cink.

Kolagen shot je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Primjeren i za tinejdžere s problematičnom kožom sklonom aknama.

 

Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekule je 1,5 puta bolje iskoristiva u usporedbi s goveđim i svinjskim kolagenom, osim toga dodaci prehrani u tekućem obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama. U usporedbi s drugim super koncentriranim nutrikozmetičkim proizvodima koji sadrže kolagen je Kolagen shot odličnog okusa, bez šećera i masnoća.

Jedini je tekući dodatak prehrani s kolagenom koji sadrži MSM, koji podupire sintezu kolagena i keratina koju su bitni za očuvanje mladog izgleda kože, zdrave kose i jakih noktiju.

Kolagen shot sadrži riblji kolagen sa širokim spektrom veličina molekula peptida. To omogućuje odličnu apsorpciju kolagena tamo gdje ga tijelo najviše treba. Naše tijelo u procesu starenja gubi određene nutrijente. S redovitom konzumacijom kolagena i ostalih aktivnih tvari, vaša će koža biti elastična, kosa će biti jača te će brže rasti, nokti će biti čvršći, vaši zglobovi gibljiviji a ujedno će se regulirati probava i poboljšati opće raspoloženje.

Preporučenu dnevnu količinu (25 ml) odmjerite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Za najbolju apsorpciju Kolagen Shot uzmite natašte.

Jednom kada bočicu otvorite držite u frižideru, do tada možete držati na otvorenom, rok trajanja je 2 godine. Prije upotrebe protresite.

Ukoliko želite možete preporučenu dozu Kolagen shota pomiješati s vodom, sokom ili u kombinaciji sa smoothijem. 

U tekući Kolagen shot je dodana mala količina umjetnog sladila (neophodno dodana zbog MSMa koji ima težak okus i miris), bez šećerabez glutena i bez masti. 

Šifra artikla: 0100009251 Dodaj u košaricu

Sadržaj: 0,50 l

Jedinična cijena: € 65,60 / l


Kategorije: Pripravci za jačanje kose, noktiju i za kožu, Dodaci prehrani


Vezani proizvodi

Pitajte nas

Ako imate kakvih pitanja rado ćemo Vam odgovoriti! Najdraže nam je popričati s Vama uživo u ljekarni, ali dostupni smo i na niže navedenim kontaktima naših ljekarničkih jedinica.